Home

TOP-Consultants biedt oplossingen op het gebied van milieu en (externe) veiligheid.

TOP-Consultants is een enthousiast en zeer ervaren adviesbureau op het gebied van milieu, gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en explosieveiligheid. TOP-Consultants is gespecialiseerd in de omgang met BRZO, BEVI, PGS-15, ATEX regelgeving. Wij geven praktisch advies op maat, op momenten dat u dat wenst of nodig acht!

In onze visie worstelt elk bedrijf met vragen rond milieu- en veiligheidsvraagstukken. Onze missie is om bedrijven zo praktisch en doelgericht mogelijk te helpen deze vraagstukken op te lossen.

Naast praktische adviezen kunt u ook bij ons terecht voor een QRA (kwantitatieve risico analyse) aanpassingen aan het VBS (veiligheidsbeheerssysteem), of een ATEX explosieveiligheidsdocument.

 

Nieuwsbrief

In onze laatste nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen behandeld:

  • Process Safety Congres in Dordrecht
  • Wijzigingen Arbowet 1 juli 2017
  • Impact invoering ATEX 114 en 153 normen
  • ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 overgang

Proces Safety Congres in Dordrecht

Op woensdag 17 mei 2017 heeft voor de derde keer het landelijke Proces Safety Congres in Dordrecht plaatsgevonden, met als titel “Managen van processen met gevaarlijke chemicaliën”.

Doel is het versterken van de proces safety cultuur door kennis te delen en te netwerken. Doelgroep zijn de technical safety specialisten en managers van bedrijven die processen met gevaarlijke chemicaliën beheersen.  TOP-Consultants is sponsor van dit congres. In 2018 vindt het congres plaats op 30 mei.

 

Actualiteitenseminar BRZO bedrijven

Eind vorig jaar organiseerde TOP-Consultants samen met advocatenkantoor Asselbergs & Klinkhamer een uitstekensd bezocht BRZO ontbijtseminar. Tijdens dit seminar zijn ontwikkelingen rond de BRZO regelgeving besproken. Ook is inhoudelijk ingegaan op vragen van de deelnemers. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

 

Effectief door deskundigheid

Heeft u een vraag, en zoekt u een oplossing, neem dan contact op voor een van de volgende onderwerpen:

 

Meer informatie? Neem contact met ons op

 

                                                                    

 

Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief of onze portfolio.

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV