Vacature Consultant Externe Veiligheid

TOP-Consultants is op zoek naar een Consultant om BRZO en BEVI bedrijven écht verder te helpen met vragen over veiligheid, milieu en bedrijfsontwikkelingen.


Wat ga je doen?

Als Consultant ga je BRZO bedrijven helpen met uiteenlopende vragen over (externe) veiligheid. Bij grotere projecten treed je op als Projectleider en maak je slim gebruik van de kennis die bij opdrachtgevers al aanwezig is. En als ervaringsdeskundige voel je ook haarfijn aan wanneer jouw expertise extra nodig is.

Jij weet klantvragen goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en praktische adviezen. Je begeleidt BRZO/BEVI bedrijven zodat voldaan wordt aan wettelijke eisen, voert kwantitatieve risicoanalyses (QRA) uit en stelt veiligheidsrapporten op. En je zorgt voor optimalisatie en implementatie in de bedrijfsvoering van de veiligheidsbeheersystemen (VBS).

Jij werkt bij TOP-Consultants bewust alleen voor profit organisaties. Want die passen het best bij onze praktische aanpak. Wij geven volop aandacht aan nieuwe ontwikkelingen en marktkansen. Ons werkgebied is heel Nederland, met als zwaartepunt Zuidwest-Nederland.

Wat vinden we belangrijk aan jou?

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding technische richting;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van externe veiligheid bij BRZO bedrijven, het liefst in een consultancy omgeving
  • Woonachtig op maximaal 60 autominuten van ons kantoor in Etten-Leur.


Wat hebben we jou te bieden?

Een werkomgeving waar je zonder poespas, met je vak bezig kunt zijn. We sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Daarom zijn zelfstandige en zelfredzame professionals bij ons goed op hun plek. En wil je graag 1 of 2 dagen per week vanuit huis werken? Dan vinden wij dat prima. Uiteraard hoort hier een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij wat matcht met je opleiding en werkervaring.


Over TOP-Consultants

TOP-Consultants in Etten-Leur is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op gebied van externe veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkelingen. Wij helpen bedrijven in de omgang met lastige regels en het verkrijgen van de nodige vergunningen. Zo maken we bedrijfsontwikkelingen mogelijk voor onze klanten.

Sinds de oprichting in 2005 hebben we een gezonde groei gerealiseerd. Wij onderhouden sterke en duurzame relaties met al onze klanten. Met een relatief klein, maar vakkundig team zijn wij een specialist bij BRZO en BEVI bedrijven. Op projectbasis werken wij samen met andere gespecialiseerde bureaus (brandveiligheid, explosieveiligheid, procesveiligheid).

Interesse?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw sollicitatie! Je cv en motivatie kun je sturen naar Nico Kuiper (Directeur) via etten-leur@top-consultants.nl. Heb je interesse, maar geen actueel cv? Geen probleem. Dan kun je ook alleen met je LinkedIn profiel reageren.

Heb je zelf nog vragen? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Nico Kuiper via telefoonnummer 076-5014262.

 

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV