BRZO bedrijven

In Nederland zijn ongeveer 400 BRZO bedrijven gevestigd. BRZO bedrijven behoren tot de categorie "gevaarlijke bedrijven" op grond van de aanwezigheid van relatief grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen. 

 

SEVESO III

Sinds 1 juni 2015 is de Europese SEVESO III richtlijn van kracht, die in Nederland is omgezet in het BRZO-2015 en het RRZO-2015.

Onze leaflet over de implementatie Seveso-III richtlijn geeft meer informatie over de achtergronden van de wijzigingen van de BRZO regelgeving.


 

TOP-Consultants biedt uitkomst

TOP-Consultants is specialist in het ondersteunen van BRZO bedrijven. Wij zijn actief op ruim 10% van alle BRZO locaties in Nederland.

U kunt bij ons terecht voor al uw BRZO-vragen en de praktische invulling hierbij. Daarnaast zorgen wij voor de juiste bedrijfsbegeleiding. Ook bij overleg met overheden staan wij aan uw zijde, en zorgen voor de juiste en kritische bedrijfsbegeleiding.

Kijk hier voor meer informatie rond de onderwerpen: QRA kwantitatieve risico analyse, VBS veiligheidsbeheerssysteem, MRA milieurisico analyse met Proteus III, PBZO Preventiebeleid Zware Ongevallen, VR Veiligheidsrapport.

 

Neem voor meer informatie over het BRZO of een offerte contact met ons op

 

                                                                               

 

Kijk hier voor een referentielijst van eerder uitgevoerde BRZO / Externe veiligheidsprojecten.

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV