BRZO bedrijven

Nederland telt ongeveer 400 BRZO bedrijven. BRZO bedrijven behoren tot de categorie "gevaarlijkste bedrijven" op grond van de aanwezigheid van relatief grote hoeveelheden gevaarlijke stoffen, en moeten daarom voldoen aan extra veiligheidsregelgeving. 

 

BRZO-2015 / SEVESO III

Alle BRZO bedrijven moeten voldoen aan de Europese SEVESO III richtlijn, die in Nederland is omgezet twee besluiten: het BRZO-2015 en het RRZO-2015.

Onze leaflet over de implementatie Seveso-III richtlijn geeft meer informatie over de achtergronden van de wijzigingen van de BRZO regelgeving.


TOP-Consultants biedt uitkomst

TOP-Consultants is een échte specialist in het ondersteunen van BRZO bedrijven. Wij zijn betrokken bij ruim 15% van alle BRZO locaties in Nederland.

U kunt bij ons terecht voor al uw BRZO-vragen en de praktische invulling hierbij. Daarnaast zorgen wij voor de juiste bedrijfsbegeleiding. Ook bij overleg met overheden staan wij aan uw zijde, en zorgen voor de juiste en kritische bedrijfsbegeleiding.

Kijk hier voor meer informatie rond de onderwerpen: QRA kwantitatieve risico analyse, VBS veiligheidsbeheerssysteem, MRA milieurisico analyse met Proteus III, PBZO Preventiebeleid Zware Ongevallen, VR Veiligheidsrapport.

 

Neem voor meer informatie over het BRZO of een offerte contact met ons op

 

                                                                               

 

Kijk hier voor een referentielijst van eerder uitgevoerde BRZO / Externe veiligheidsprojecten.

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV