Duurzaam ondernemen / MVO

Is Duurzaam Ondernemen in de mode?

Mode of niet, steeds meer bedrijven zijn ervan overtuigd dat duurzaam ondernemen betere ondernemerskansen naar toekomst biedt dan bedrijven die er niet mee aan de slag gaan. Alleen: hoe geef je dat concreet vorm? Om vage mediakreten te vertalen in praktisch en helder bedrijfs- en uitvoeringsbeleid is kennis van zaken vereist. 

                                                   Informatie over TOP-Consultants

De drie P's van TOP-Consultants: Praktisch, Pragmatisch en Preventief

TOP-Consultants hanteert bij duurzaamheid de 3 P's: Praktisch, Pragmatisch en Preventief.

U kent uw bedrijfsprocessen, en bepaalt uw eigen ambitieniveau. TOP-Consultants kent de impact daarvan in relatie tot duurzaamheid, rekening houdend met de 3P's, en geeft u concrete adviezen om u verder op weg te helpen.

TOP-Consultants voor heldere en 3P adviezen:

 • Het ontwikkelen van een praktische duurzaamheidsvisie
  Wij adviseren in de ontwikkeling van uw eigen visie en beleid op het gebied van milieu, veilig werken of (praktisch) MVO op basis van uw ambitie-niveau.
 • Het bepalen van uw duurzaamheidspotentieel
  Uitgaande van uw ambitieniveau, en de huidige en gewenste bedrijfssituatie adviseren wij u in de mogelijkheden op het gebied van praktisch en pragmatisch duurzaam ondernemen en wat het u en de maatschappij kan opleveren.
 • Duurzaam inkopen
  Indien u aan overheden producten of diensten wil leveren, zult u in aan duurzaamheidscriteria moeten voldoen. Hierbij kunnen wij u ondersteunen.
 • Energiebesparingsonderzoek
  Uw bedrijf kan worden doorgelicht op het energieverbruik, waarbij inzicht wordt verkregen in het huidige verbruik en besparingspotentieel. Tevens kunnen concrete verbetermaatregelen c.q. kostenbespa-ringsmogelijkheden worden besproken en onderzocht.
 • Het onderzoeken en aanvragen van subsidies
  Van toepassing zijnde subsidiemogelijkheden kunnen worden onderzocht, inclusief het doen van de subsidieaanvraag.

                                                                 

TOP Consultants sponsort studenten TU Delft in Duurzaam ondernemen Top-Consultants TU Delft

In het kader van Duurzaam ondernemen heeft TOP-Consultants samen met LARA Engineering een team van jonge enthousiaste eerstejaarsstudenten Werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit te Delft gesponsored t.b.v. hun ontwerpwedstrijd. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Klik voor meer informatie over duurzaam ondernemen op: Leaflet duurzaam ondernemen

 

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV