Over TOP-Consultants

Profiel

 

Terug naar de home pagina

TOP-Consultants is een adviesorganisatie, waar de medewerkers met vertrouwen en passie werken. Wij bieden niet één product of dienst aan, maar een totaalpakket op het gebied van risicobeheersing, vergunningen, milieu, (externe) veiligheid, ruimtelijke ordening, arbeidsomstandigheden en hieraan gerelateerde aspecten.

Kortom, wij leveren een pakket van adviezen in relatie tot beleid en risicomanagement, inclusief de daadwerkelijke uitvoering in de praktijk. Daar waar noodzakelijk of wenselijk werken wij samen met zorgvuldig door ons geselecteerde andere adviesbureaus onder de noemer van de TOP-Consultants Groep.

In principe willen we met onze opdrachtgevers een wisselwerking opbouwen, zodat we op het juiste moment passende inzet leveren. Vaak betekent dit dat we niet alleen projecten inhoudelijk uitvoeren, maar dat wij ook meedenken in oplossingen en daar waar mogelijk verbetervoorstellen aanreiken.

               Kantoor Etten-Leur                                                                                           Kantoor Waddinxveen

 

Ontstaan TOP-Consultants

TOP-Consultants is op 1 januari 2009 ontstaan uit Adviesgroep SPM (daarvoor een onderdeel van Deloitte) en Bost Adviesgroep, en heeft vestigingen in Etten-Leur en Waddinxveen. TOP werkt vooral voor MKB/MKB+ bedrijven, maar ook voor multinationals in een meer internationale omgeving, en voor overheden en instellingen. Vanuit het kerngebied in West/ Zuidwest Nederland worden regionale, landelijke en ook internationale projecten uitgevoerd. De consultants beschkkken over uiteenlopende opleidingen en jarenlange ervaring, waarmee wij in staat zijn om steeds de juiste mensen aan de juiste projecten te koppelen.

 

Wat verwacht u van uw extern adviseur?

 

U verwacht....
....een gesprekspartner met ervaring om alle facetten van milieu- en/of
veiligheidsvraagstukken op een juiste wijze in te schatten.

Wij bieden u…
....de kennis en ervaring van een adviesbureau dat vragen of problemen met betrekking tot milieu en/of veiligheid zowel op lokaal, regionaal en nationaal niveau kan beoordelen.

En wij staan voor…
...pragmatische en werkbare oplossingen voor de gestelde vraagstukken, met een dosis kostenbewustzijn, die u verder helpen met uw bedrijfsvoering.

 

TOP-Consultants: denkkracht, daadkracht én praktische oplossingen!

 

Neem voor meer informatie contact met ons op

 

                                                               .

 

Bekijk ook onze portfolio

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV