Bedrijfsprocessen, ISO projecten

Referentieprojecten

HSM implementeert ISO 14001 in het kader van duurzaam ondernemen
HSM bouwt nog echt in staal, denk aan boorplatforms, bruggen, sluisdeuren etc. Als het maar groot is, niks is te gek. De klanten van HSM gaan echter steeds meer eisen stellen aan de manier , waarop de staalconstructies worden gemaakt. De klanten van HSM zijn grote concerns of overheidsinstanties, die vaak duurzaam willen inkopen. Om die reden heeft HSM het milieumanagementsysteem volgens de norm ISO 14001 ingevoerd. Nadat TOP-Consultants het systeem heeft geimplementeerd, zijn we nu betrokken bij het onderhoud. Gemeenschappleijk formuleren we verbeterdoelen en katalyseren de afgesproken acties.

Onderhoud van maar liefst 4 certificaten voor Zijderhand Moerkapelle BV
Zijderhand werkt voornamelijk in de diervoedersector en de foodbranche. Om daarin transport en op- en overslag te kunnen aanbieden is deze klant gecertificeerd voor GMP+, zowel Transport als Op- en Overslag. TOP-Consultants doet het periodiek onderhoud aan het systeem, voert de interne audits uit en assisteert bij de directiebeoordelingen.
Daarnaast onderhouden we het ISO 9001 certificaat en het HACCP-systeem.

 

Environmental professional ad interim bij John Deere
Twee jaar lang kon TOP-Consultants de helpende hand bieden bij John Deere in Horst, waar onverwacht de professionele aandacht voor milieu- en arbozaken wegviel. De expertise is ingezet voor onder meer het instandhouden en verbeteren van het ISO14001 systeem en het koppelen van hiervan aan een management systeem van de moeder uit de U.S., met andere specifieke aandachtspunten.

AEO certificaat 
Inmiddels hebben we een behoorlijk aantal import- en/of  exportbedrijven geholpen naar een AEO status of AEO certificaat. Interessant om te vermelden is het multinationaal opererend bedrijf Provimi BV, tegenwoordig onderdeel van Cargill.
Op-en overslagbedrijf Mondial uit Zaandam is gereed en heeft haar officiele status.
Belangrijk is onze ervaring, waarmee we de perfecte intermediair zijn tusen aanvrager en Douane. Specifieke knelpunten lossen we snel op.


Dit is een zeer beperkte greep uit de uitgevoerde projecten van TOP-Consultants. Klik hier voor onze uitgebreide referentielijst managementprojecten. Wanneer u meer gedetailleerde informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op.

 

                                                                      

 

Kijk hier voor een uitgebreide referentielijst. Kijk hier voor onze portfolio.

Heeft u een vraag bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of stel uw vraag direct aan TOP-Consultants. Created by OJO Interactive BV