Procesanalyse en -verbetering

Vaak is het op papier perfect geregeld of in de hoofden van de managers maar toch loopt het niet lekker. Op dat moment kan een adviseur van TOP-Consultants samen met u en de medewerkers in uw organisatie aan de slag om concreet en praktisch invulling te geven aan een optimaal bedrijfsproces.

Wie, wat en wanneer zijn belangrijke vragen. Officieel heet dat de onderlinge samenhang tussen taken en verantwoordelijkheden. Daar waar afspraken regelmatig niet worden nagekomen of “brandjes blussen” aan de orde van de dag is, kunnen wij direct kosten besparen.

De adviseur van TOP-Consultants is uw gesprekspartner bij het bepalen van kritische procesindicatoren (kpi of key performance indicators), het uitvoeren van prestatiemetingen, uitvoeren van interne audits, opstellen van de rapportage voor uw managementreview (directiebeoordeling).

TOP-Consultants helpt

TOP-Consultants biedt kennis en ervaring om prestatieverbeteringen te realiseren. Wij zijn de sparring partner voor het management bij het structureren van de organisatie voor kwaliteit maar ook voor milieu en arbo.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

Bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

    Bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.