Top-Consultants

Nieuwe teamleider / Senior Consultant

Op 1 februari 2022 is het team van TOP-Consultants uitgebreid met een nieuwe teamleider/senior-consultant milieu en externe veiligheid. Yvonne Jansen heeft vele jaren ervaring opgedaan bij de overheid en heeft nu de stap naar het bedrijfsleven gemaakt.

Teamleider Yvonne

Na bijna 25 jaar bij DCMR Milieudienst Rijnmond te hebben gewerkt was het voor Yvonne tijd voor een nieuwe uitdaging. Yvonne heeft de (brood)nodige ervaring rond Brzo vraagstukken. Zo heeft zij zich de afgelopen 3 jaar ingezet voor het landelijk coördinatiebureau Brzo voor de 6 omgevingsdiensten in Nederland.
Maar ze heeft daarnaast door haar jarenlange ervaring meegewerkt aan allerlei interessante projecten, waaronder legionellaproblemen in natte koeltorens en opslag van vuurwerk

Bij TOP houdt Yvonne zicht bezig met het reilen en zeilen van het team van milieu- en externe veiligheidsadviseurs en is zij het aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast helpt Yvonne bedrijven met uiteenlopende vragen op het gebied van milieu en veiligheid. Zij heeft zich specifiek verdiept in de opslag van lithium-ion energiedragers (PGS 37).

Met de komst van Yvonne is ons team uitgebreid naar 7 personen. Maar we kunnen nog nieuwe collega’s gebruiken zoals een senior consultant externe veiligheid/Brzo. Kijk voor meer informatie bij onze vacatures.