Pand TOP-Consultants Tritium Breda

Ons nieuwe pand in Breda

Wij zijn verhuisd. Vanaf 1 april 2022 is TOP-Consultants – samen met ons zusterbedrijf Tritium Advies – gevestigd in het nieuwe pand aan de Asselbergsstraat 12 in Breda.

Na ruim 12 jaar gevestigd te zijn in Etten-Leur gaat TOP-Consultants verhuizen naar Breda. In het nieuwe pand zullen we zoveel mogelijk papierloos werken. Daarom hebben we de afgelopen tijd vele ordners doorgespit en is wekelijks het nodige papierwerk afgevoerd.

Ons nieuwe kantoor is een Bijna Energie Neutraal Gebouw, oftewel BENG, dat is waar het nieuwe onderkomen aan zal voldoen. Met, onder andere, 86 zonnepanelen op het dak is het gebouw vrijwel energie zelfvoorzienend. Het nieuwe gebouw beschikt over zo’n 34 vaste werkplekken en daarnaast nog 8 flexwerkplekken. De werkplekken voldoen aan alle eisen die er zijn om op een gezonde manier te kunnen werken. Denk aan werkhouding, veel licht en plek voor ontspanning en gezelligheid. Ook de locatie aan de Noordelijke rondweg van Breda gaat veel voordelen bieden:
• Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Niet alleen prettig i.v.m reistijd, maar ook weer beter voor het milieu.
• Er komen flink meer parkeerplaatsen voor onze collega’s, ook voor elektrische auto’s.
• Onze klanten zullen het kantoor gemakkelijk weten te vinden, de plek valt op, je kunt er niet omheen.

We verwelkomen u graag in ons nieuwe kantoor, Asselbergsstraat 12, 4815 AB Breda!