TOP-Consultants: uw partner voor praktische oplossingen op het gebied van milieu en veiligheid

TOP-Consultants is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op gebied van externe veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling bij voornamelijk Seveso bedrijven. We helpen bedrijven in de omgang met lastige milieu- en veiligheidsregels, waaronder het verkrijgen van vergunningen en het uitvoeren van veiligheidsonderzoeken. Daarbij ondersteunen we bedrijven bij de identificatie en beheersing van risico’s op zware ongevallen. Tevens onderhouden we nauwe contacten met overheidsdiensten, wat zorgt dat we snel op de hoogte zijn van veranderingen.

TOP-Consultants

Typisch voor TOP-Consultants zijn de duurzame relaties met klanten door het leveren van kwalitatief sterk werk. Ons klantenbestand omvat inmiddels circa 25% van alle bedrijven in Nederland, variërend van opslag van gevaarlijke stoffen tot grote productiebedrijven.

Wij leven ons in in onze klanten en begrijpen hoe groot de verantwoordelijk van ons werk is voor een veilige en continue bedrijfsvoering. Dit betekent dat wij niet alleen inhoudelijk werk voor u uitvoeren, maar we ook meedenken in wat de veiligheidseisen voor uw bedrijf betekenen. Zo reiken we verbetervoorstellen aan die verder gaan dan ‘uw bedrijf laten voldoen aan de regels’.

TOP-Consultants heeft veel industriële ervaring, niet alleen met het uitvoeren van de noodzakelijke onderzoeken, het bijwonen van (Seveso) inspecties e.d., maar ook met het begeleiden van bedrijven om het veiligheidshandelen en -bewustzijn van alle medewerkers op alle niveaus binnen het bedrijf voldoende te implementeren en te borgen.

TOP-Consultants: denkkracht, daadkracht én praktisch oplossingen.

  • Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

    Bel 088 – 44 02 910 of 0653309727 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat verwacht u van uw extern adviseur?

U verwacht....

….een gesprekspartner met ervaring om alle facetten van milieu- en veiligheidsvraagstukken op een juiste wijze in te schatten.

Wij bieden u …

….de kennis en ervaring van een adviesbureau dat vragen of problemen met betrekking tot milieu en veiligheid zowel op lokaal, regionaal en nationaal niveau kan beoordelen.

En wij staan voor…

…pragmatische en werkbare oplossingen voor de gestelde vraagstukken, met een dosis kostenbewustzijn, die u verder helpt met uw bedrijfsvoering.