TOP-Consultants: uw partner voor praktische oplossingen

Bij TOP-Consultants werken onze consultants met vertrouwen en passie. Wij bieden niet één product of dienst aan, maar een totaalpakket op het gebied van risicobeheersing, vergunningen, milieu, externe veiligheid, explosieveiligheid, ruimtelijke ordening, arbo, kwaliteit en hieraan gerelateerde aspecten alsmede de bedrijfsprocessen. Kortom, wij bieden een pakket aan adviezen in relatie tot strategie en risicomanagement inclusief de daadwerkelijke uitvoering in de praktijk.

TOP-Consultants biedt specialistische ondersteuning op de vakgebieden Externe Veiligheid en Explosieveiligheid.

Wij willen met onze klanten een wisselwerking opbouwen, zodat we op het juiste moment passende inzet leveren. Vaak betekent dit dat we niet alleen projecten inhoudelijk voor u uitvoeren, maar dat wij ook met u meedenken en daar waar mogelijk verbetervoorstellen aanreiken. Tevens onderhouden we contacten met overheidsdiensten.

TOP-Consultants heeft bijzonder veel industriële ervaring, niet alleen met het uitvoeren van de noodzakelijke onderzoeken, het bijwonen van (BRZO) inspecties e.d., maar ook met het begeleiden van bedrijven om het veiligheidshandelen en -bewustzijn van alle medewerkers op alle niveaus binnen het bedrijf voldoende te implementeren en te borgen.

TOP-Consultants: denkkracht, daadkracht én praktisch oplossingen.

 

Ontstaan TOP-Consultants

TOP-Consultants is opgericht in 2009 vanuit de bedrijven Adviesbureau SPM en Bost Adviesgroep. Vanuit twee TOP-Consultants bedrijven in Etten-Leur en Waddinxveen zijn wij actief bij industriële bedrijven. Vanuit het kerngebied in West/Zuidwest Nederland worden regionale, landelijke en ook internationale projecten uitgevoerd. De senior consultants beschikken over uiteenlopende opleidingen en jarenlange ervaring, waarmee wij in staat zijn om steeds de juiste mensen aan de juiste projecten te koppelen.

  • Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

    Bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat verwacht u van uw extern adviseur?

U verwacht....

….een gesprekspartner met ervaring om alle facetten van milieu- en veiligheidsvraagstukken op een juiste wijze in te schatten.

Wij bieden u …

….de kennis en ervaring van een adviesbureau dat vragen of problemen met betrekking tot milieu en veiligheid zowel op lokaal, regionaal en nationaal niveau kan beoordelen.

En wij staan voor…

…pragmatische en werkbare oplossingen voor de gestelde vraagstukken, met een dosis kostenbewustzijn, die u verder helpt met uw bedrijfsvoering.