TOP-Consultants: uw partner voor praktische oplossingen op het gebied van milieu en veiligheid

TOP-Consultants is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op gebied van externe veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling bij voornamelijk Brzo / Seveso bedrijven. We helpen bedrijven in de omgang met lastige milieu- en veiligheidsregels, waaronder het verkrijgen van vergunningen en het uitvoeren van veiligheidsonderzoeken. Daarbij ondersteunen we bedrijven bij de identificatie en beheersing van risico’s op zware ongevallen. Tevens onderhouden we nauwe contacten met overheidsdiensten, wat zorgt dat we snel op de hoogte zijn van veranderingen.

TOP-Consultants

Typisch voor TOP-Consultants zijn de duurzame relaties met klanten door het leveren van kwalitatief sterk werk. Ons klantenbestand omvat inmiddels circa 25% van alle Brzo-bedrijven in Nederland, variërend van opslag van gevaarlijke stoffen tot grote productiebedrijven.

Wij leven ons in in onze klanten en begrijpen hoe groot de verantwoordelijk van ons werk is voor een veilige en continue bedrijfsvoering. Dit betekent dat wij niet alleen inhoudelijk werk voor u uitvoeren, maar we ook meedenken in wat de veiligheidseisen voor uw bedrijf betekenen. Zo reiken we verbetervoorstellen aan die verder gaan dan ‘uw bedrijf laten voldoen aan de regels’.

TOP-Consultants heeft veel industriële ervaring, niet alleen met het uitvoeren van de noodzakelijke onderzoeken, het bijwonen van (Brzo) inspecties e.d., maar ook met het begeleiden van bedrijven om het veiligheidshandelen en -bewustzijn van alle medewerkers op alle niveaus binnen het bedrijf voldoende te implementeren en te borgen.

TOP-Consultants: denkkracht, daadkracht én praktisch oplossingen.

Ontstaan TOP-Consultants

TOP-Consultants is in 2009 ontstaan vanuit een fusie van twee adviesbureaus op het gebied van (milieu)vergunningen, milieutechnisch advies, arbo en veiligheid, externe veiligheid en managementsystemen zoals ISO 9001. De naam TOP-Consultants gaf destijds precies de ambitie aan, namelijk met een TOP-team, een TOP-prestatie bij TOP-relaties neerzetten. Aan deze amibitie is door de jaren heen niets veranderd.

 

Vandaag de dag

TOP-Consultants werkt nauw samen met onderzoeksbureau Tritium Advies, een onderzoeksbureau op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid waar we sinds 2020 onderdeel vanuit maken. Sinds 2022 werken beide bedrijven vanuit een nieuwe, gezamenlijke vestiging in Breda. TOP-Consultants West BV is sinds 2020 een separaat bedrijf en gevestigd in Waddinxveen.

Vanuit ons kerngebied in West/Zuidwest Nederland worden regionale, nationale én internationale projecten uitgevoerd. Onze senior consultants beschikken over jarenlange ervaring bij landelijke en internationale bedrijven en overheidsinstanties. Zo weten wij altijd de juiste mensen aan de juiste projecten te koppelen.

 

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

Bel 088 – 44 02 910 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

    Bel 088 – 44 02 910 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat verwacht u van uw extern adviseur?

U verwacht....

….een gesprekspartner met ervaring om alle facetten van milieu- en veiligheidsvraagstukken op een juiste wijze in te schatten.

Wij bieden u …

….de kennis en ervaring van een adviesbureau dat vragen of problemen met betrekking tot milieu en veiligheid zowel op lokaal, regionaal en nationaal niveau kan beoordelen.

En wij staan voor…

…pragmatische en werkbare oplossingen voor de gestelde vraagstukken, met een dosis kostenbewustzijn, die u verder helpt met uw bedrijfsvoering.