TOP-Consultants bij het Conference Process Safety in Dordrecht

Afgelopen week hebben onze senior consultants Jacques de Rooij en Paul Coremans deelgenomen aan het Process Safety Congres in Dordrecht, een toonaangevende bijeenkomst voor professionals in de veiligheidssector, met een sterke focus op de uitdagingen en oplossingen voor Seveso bedrijven.

 

Het evenement, dat plaatsvond in het Van der Valk Hotel in Dordrecht, bracht experts samen van over de hele wereld om te spreken over essentiële onderwerpen zoals cyberveiligheid in veiligheidssystemen, duurzaam ontwerp, en de evaluatie van menselijke fouten in veiligheidsresponsen. Een van de hoogtepunten was de lezing van Frederik Niederstadt over de Titan Submarine ramp, die een diepgaand inzicht bood in kritische besluitvorming onder druk.

 

Dergelijke evenementen zijn cruciaal voor het blijven vernieuwen van onze aanpak en het verstevigen van onze relaties met zowel klanten als regelgevende instanties.

 

We kijken uit naar het implementeren van de opgedane kennis in onze diensten en het voortzetten van ons werk om de veiligheid en compliance binnen de industrie te verhogen.