Verkoopakte getekend

TOP-Consultants Zuid Etten-Leur en Tritium Advies bundelen krachten

Strategische samenwerking maakt beide adviesbureaus nóg sterker.

Onderzoeks- en adviesbureau Tritium Advies, met vijf vestigingen in Nederland waaronder het hoofdkantoor in Nuenen, neemt per 4 september 2020 TOP-Consultants Zuid B.V. uit Etten-Leur op in haar familie. Beide organisaties hebben in Nederland een leidende rol in de advies- en ingenieursbranche en hun activiteiten sluiten perfect op elkaar aan. Door de overname hebben beide organisaties hun klanten, medewerkers en andere belanghebbenden nóg meer te bieden.

 

TOP-Consultants is in Nederland een toonaangevende partij op het gebied van externe veiligheid (Brzo), risicobeheersing, vergunningen, explosieveiligheid en opslag gevaarlijke stoffen. Met hun expertise kan het Tritium Advies, een multidisciplinair onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid, nóg beter en completer maken. John van Engelen, directeur van Tritium Advies: “We halen met TOP-Consultants Zuid een speler aan boord die de naam van hun organisatie alle eer aandoet. Door de overname kunnen we onze opdrachtgevers nóg meer waarde bieden. Dat maakt deze nichespeler een zeer aantrekkelijke partij voor ons.”

Nico Kuiper, directeur van TOP-Consultants Zuid, laat zich in vergelijkbare bewoordingen uit. “Onze bedrijven hebben veel overeenkomsten en versterken elkaar. De overname is gunstig voor beide bedrijven; hiermee kunnen we de gezamenlijke ambities nóg beter waarmaken. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe samenwerking en kijk uit naar de synergie effecten voor beide adviesbureaus.”

TOP-Consultants blijft vooralsnog opereren onder de eigen merknaam.

TOP-Consultants bestaat uit 2 bedrijven, TOP-Consultants West BV en TOP-Consultants Zuid BV. TOP-Consultants West BV in Waddinxveen, specialist op het gebied van opslag gevaarlijke stoffen (PGS 15) en explosieveiligheid (ATEX 114 en ATEX 153) blijft zelfstandig opereren en is geen onderdeel van de overname.