AFAS Daemen Milieutechniek

Belangrijke mededeling: TOP-Consultants per januari 2024 over naar AFAS als ERP-systeem

Beste klanten, partners en leveranciers van TOP-consultants,

Graag brengen we u ervan op de hoogte dat wij per 1 januari 2024 overstapt naar AFAS als nieuw ERP-systeem*, een softwaresysteem dat organisaties helpt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, automatiseren en beheren. Deze transitie is een grote stap voorwaarts in operationele efficiëntie en zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit van onze dienstverlening ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

We doen uiteraard het uiterste om de overgang ongemerkt en soepel te laten verlopen voor onze klanten, partners en leveranciers. Hoewel we grondig zijn voorbereid, kunnen er tijdens een dergelijke overgang onvoorziene uitdagingen opduiken. Mocht het onverhoopt het geval zijn dat onze administratieve communicatie minder snel en direct loopt dan u van ons gewend bent, dan vragen we hierin om uw begrip.

Wat betekent de overstap naar AFAS voor u?

  • Verbeterde efficiëntie: Door onze processen efficiënter te beheren, kunnen we sneller en nauwkeuriger reageren op uw behoeften.
  • Meer tijd voor ontzorgen: Door het automatiseren en stroomlijnen van routine- en werkprocessen, verminderen wij de tijd en inspanning die nodig zijn voor administratieve taken. Dit stelt onze projectleiders in staat zich nog meer te focussen op het leveren van hoogwaardige service en het ontzorgen van onze klanten.
  • Geïntegreerde oplossingen: Met functies voor zowel financieel beheer, projectmanagement en HR-processen, zorgt AFAS voor één gestroomlijnde, geïntegreerde aanpak in onze gehele bedrijfsvoering. Deze verbeteringen leiden tot meer gemak en een snellere dienstverlening voor u als klant of partner.

We wensen u alvast mooie feestdagen, een gelukkig uiteinde en kijken uit naar weer een prettige samenwerking in 2024.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van TOP-Consultants

AFAS Daemen Milieutechniek