Vacature Adviseur Milieu en Veiligheid. TOP-Consultants in Etten-Leur is op zoek naar een Adviseur Milieu en Veiligheid om bedrijven te helpen met het oplossen van hun vragen op het gebied van milieu en veiligheid.

Over TOP-Consultants

TOP-Consultants is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op gebied van milieu, veiligheid en risico’s van gevaarlijke stoffen. We helpen bedrijven in de omgang met lastige milieu en veiligheidsregels, het verkrijgen van de nodige vergunningen en uitvoeren van externe veiligheidsonderzoeken.

Sinds de oprichting in 2005 hebben we een gezonde groei gerealiseerd. We leveren kwalitatief goed werk, waardoor we duurzame relaties hebben met onze klanten. Met een relatief klein, maar vakkundig team werken we vooral voor BRZO / SEVESO bedrijven.

Jouw functie

Als Adviseur Milieu en Veiligheid houd je je in teamverband bezig met milieuvergunningen en uiteenlopende veiligheidsvragen. Vaak gaat het om bedrijfsvestigingen of -uitbreidingen. Bij grotere projecten, zoals bij BRZO bedrijven, treed je op als projectleider. In deze rol maak je slim gebruik van de kennis van milieu- en veiligheidskunde die bij je opdrachtgevers al aanwezig is.

Jij bent in staat onze klanten praktisch te adviseren om te voldoen aan de milieu- en veiligheidsregelgeving in relatie tot de opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen. Bij voorkeur heb je ook kennis van de Arboregelgeving, maar dit is niet absoluut noodzakelijk.

Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen. Je begeleidt bedrijven en zorgt dat er voldaan wordt aan wettelijke voorschriften. Het betreft een groeifunctie, waarbij je je steeds meer gaat specialiseren richting externe veiligheid regelgeving en BRZO (SEVESO) bedrijven.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding.
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau op het gebied van milieuvergunningen en compliance.
  • Je woont op acceptabele afstand van ons kantoor in Etten-Leur.

Wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om inhoudelijk met je vak bezig te zijn. Je hebt veel variatie in werkzaamheden. We sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Dus als je zelfstandig en zelfredzaam bent, ben je bij ons prima op je plek. En als je 1 of 2 dagen per week vanuit huis wilt werken, is dat voor ons geen probleem. Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat matcht met je opleiding en werkervaring.

Reageren?

Interesse?
Voor vragen over de vacature neem je contact op met Nico Kuiper tel. 06 – 2127 2888.
Je CV kun je sturen naar nkuiper@top-consultants.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

    Bel 088 – 44 02 910 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.