Vacature Senior Adviseur Externe Veiligheid /BRZO. TOP-Consultants in Etten-Leur is dringend op zoek naar een Senior-Adviseur om BRZO / SEVESO bedrijven verder te helpen met vragen over externe veiligheid en milieu.

Over TOP-Consultants

TOP-Consultants is een adviesbureau dat werkt aan praktische oplossingen op gebied van veiligheid, milieu en ruimtelijke ontwikkeling. We helpen bedrijven in de omgang met lastige externe veiligheidsregels en het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Sinds de oprichting in 2005 hebben we een gezonde groei gerealiseerd. We leveren kwalitatief goed werk, waardoor we duurzame relaties hebben met onze klanten. Met een relatief klein, maar vakkundig team werken we inmiddels voor ruim 15% van de 400 BRZO bedrijven in Nederland. TOP is licentiehouder van de rekenpakketten Safeti-NL, RBM II en Carola.

Jouw functie

Als Senior-Adviseur help je BRZO / SEVESO bedrijven met uiteenlopende vragen over externe veiligheid. Bij grotere projecten treed je op als Projectleider. In deze voortrekkersrol maak je slim gebruik van de kennis van milieu- en veiligheidskunde die bij je opdrachtgevers al aanwezig is. Jij voelt haarfijn aan wanneer jouw extra aandacht nodig is.

De belangen van je klanten zijn groot, zowel financieel als qua planning. Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen. Je begeleidt BRZO-inspecties en zorgt dat bedrijven kunnen voldoen aan wettelijke voorschriften. Je helpt bij het uitvoeren van kwantitatieve risicoanalyses (QRA) en het opstellen van Veiligheidsrapporten. En je zorgt voor optimalisatie en implementatie in de bedrijfsvoering van Veiligheidsbeheerssystemen (VBS).

Bij TOP-Consultants werk je alleen voor profit organisaties, want die passen het best bij jouw praktische aanpak. Je werkt nauw samen met een aantal collega consultants. Ons werkgebied is heel Nederland, met als zwaartepunt Rotterdam en de provincies Noord-Brabant en Zeeland.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische HBO / WO opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij BRZO bedrijven, het liefst in een consultancy omgeving.
  • Je woont op acceptabele afstand van ons kantoor in Etten-Leur.

Wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om zonder al te veel poespas inhoudelijk met je vak bezig te zijn. Je hebt veel variatie in werkzaamheden. We sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Dus als je zelfstandig en zelfredzaam bent, ben je bij ons prima op je plek. En als je 1 of 2 dagen per week vanuit huis wilt werken, is dat voor ons geen probleem. Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat matcht met je opleiding en werkervaring.

Reageren?

Interesse? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie! Je CV en motivatie kun je sturen naar Nico Kuiper (Directeur) via etten-leur@top-consultants.nl. Voor vragen over de procedure kun je altijd contact opnemen via telefoonnummer 06-21 27 28 88..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

    Bel 076-5014262 of 0182-630622 voor een antwoord of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.