Vacature Teamleider Externe Veiligheid/ Seveso. TOP-Consultants in Breda is op zoek naar een Teamleider om Seveso bedrijven verder te helpen met vragen over externe veiligheid en milieu.

Zit jij te wachten op een mooie, verantwoordelijke functie bij een groeiend bedrijf? Fijn, want die hebben we voor het grijpen! TOP-Consultants is namelijk flink in de groei en is op zoek naar een teamleider Externe Veiligheid / Seveso. In die rol ben je de captain van een goed stel ervaren, gedreven en betrokken adviseurs.

TOP-Consultants is een adviesorganisatie, waar de consultants met vertrouwen en passie werken. Wij bieden niet één product of dienst aan, maar een totaalpakket op het gebied van risicobeheersing, vergunningen, milieu, externe veiligheid, omgaan gevaarlijke stoffen, ruimtelijke ordening en hieraan gerelateerde aspecten alsmede de bedrijfsprocessen. Kortom, een pakket van adviezen in relatie tot strategie en risicomanagement inclusief de daadwerkelijke uitvoering in de praktijk.

Jouw nieuwe baan

De functietitel verklapt het al enigszins: jij gaat een team van externe veiligheidsadviseurs leiden. Vijf, om precies te zijn. Je stuurt aan, begeleidt en coacht. Het is jouw dankbare taak om ervoor te zorgen dat je team goed functioneert en presteert. Dat gaat het beste in een prettige en open werksfeer. Die goede sfeer is er al, dus die mag jij zien vast te houden of te verbeteren. Als teamleider ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor het onderdeel acquisitie en relatie(beheer).

Dit alles doe je niet vanaf de zijlijn; zelf mag je ook bedrijven helpen met uiteenlopende vragen op het gebied van Externe Veiligheid / QRA / VBS / gevaarlijke stoffen / vergunningen e.d.. De belangen van je klanten zijn groot, zowel financieel als qua planning. Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen.

En we hebben nog iets voor je in gedachten: je gaat actief meedenken over de missie en visie van ons bedrijf. In deze regisseursstoel denk – en praat – je mee over het strategisch beleid.

Bij TOP-Consultants werk je alleen voor profit organisaties, want die passen het best bij jouw praktische aanpak. Je werkt nauw samen met een aantal collega consultants. Het werkgebied is heel Nederland, met als zwaartepunten het havengebied Rotterdam-Dordrecht en de drie Zuidelijke provincies.

Dit vragen we van jou

Om de kans op een prettige en langdurige samenwerking zo groot mogelijk te maken, hebben we een kort wensenlijstje gemaakt. Kun je achter alle drie de punten een vinkje zetten? Dan sta je er goed op als je besluit te solliciteren!
Onze ideale nieuwe collega:
• heeft hbo-/wo-werk- en denkniveau;
• heeft tenminste zeven jaar ervaring met externe veiligheidsprojecten opgedaan bij een consultancy bedrijf;
• heeft ervaring in het aansturen en coachen van een team.
Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog geen tien jaar werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Dit vind je bij TOP-Consultants

TOP-Consultants heeft veel industriële ervaring met Seveso bedrijven, niet alleen met het uitvoeren van de noodzakelijke onderzoeken, het bijwonen van Seveso inspecties e.d., maar ook met het begeleiden van bedrijven om het veiligheidshandelen en -bewustzijn van alle medewerkers op alle niveaus binnen het bedrijf voldoende te implementeren en te borgen.

Wij bouwen met onze klanten een wisselwerking op, zodat we op het juiste moment passende inzet leveren. Vaak betekent dit dat we niet alleen projecten inhoudelijk uitvoeren, maar dat wij ook met klanten meedenken en daar waar mogelijk verbetervoorstellen aanreiken. Tevens onderhouden we contacten met overheidsdiensten. TOP-Consultants levert denkkracht, daadkracht én praktische oplossingen.

Sinds de oprichting in 2005 hebben we een gezonde groei gerealiseerd. TOP-Consultants levert kwalitatief goed werk, waardoor ze langdurige, duurzame klantenrelaties hebben. Met een relatief klein, maar vakkundig team werken we in de loop der jaren voor ruim 20% van de 400 Seveso bedrijven in Nederland.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die teamleider die jouw team adviseurs nog beter laat presteren? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar John van Engelen (Directeur) via breda@top-consultants.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over TOP-Consultants? Neem dan contact op met John van Engelen via het nummer 088 – 44 02 910.

Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan eens de vacatures van ons zusterbureau Tritium Advies!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

  • Solliciteer vandaag nog!

    Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 250 MB.